Programs

20 Weken: Generalist Cursus

IAFT ANTWERPEN

20 Weken: Generalist Cursus

Onze 3D animatie opleiding is ontworpen om je razendsnel op het niveau te krijgen van 3D artiest. Je leert de fundamenten van hoe een animatiefilm gemaakt wordt. Alles wat je nodig hebt om te leren, wordt door de school voorzien. Je kan meteen aan de slag.

IAFT gelooft in een praktische aanpak, dit betekent dat je vanaf je eerste dag al aan een computer zit en begint met leren. Al onze mentors zijn vakmensen die je begeleiden met gangbare technieken doorheen je opleiding. Er wordt ook besproken welke opties je hebt om je werk te promoten en hoe je deel kan worden van deze groeiende industrie.Maak kennis met het achterliggende proces dat gepaard gaat met het maken van een animatefilm, van verhaalstructuur en pre-visualisatie tot productie en post-productie. Aan het einde van de cursus heb je genoeg kennis om je carrière als 3D-artiest te starten, zij het als onafhankelijke artiest of in een studio. En omdat al onze lessen in het Engels gegeven worden, zijn er ook mogelijkheden voor je in het buitenland.

Spring gerust eens binnen op onze campus in het hart van Antwerpen. We zijn makkelijk bereikbaar, zelfs met het openbaar vervoer. Indien je vragen hebt over de cursus, helpen we je met alle plezier.

Studenten leren:

? De basisprincipes van 3D animatie te begrijpen en toe te passen
? Hoe ze een verhaal kunnen vertellen met 3D animatie
? 3D omgevingen en sets te maken
? Hun eigen karakters ontwerpen en riggen
? Hun beelden afwerken met professionele post-productie
? Heel het productieproces van een animatiefilm kennen, van pre- tot post-productie
? Creatief denken en hoe hun kennis toe te passen op een professionele manier